OVER ONS

ECCO NOVA

ECCO NOVA wenst de energietransitie en duurzame economische ontwikkeling te bevorderen dankzij crowdfunding.

 

Photo de Quentin Sizaire Quentin Sizaire Managing Partner

Burgerlijk ingenieur van opleiding met een master in management, Quentin heeft een tiental jaar meegewerkt aan de technische en economische ontwikkeling van tientallen zonne-, wind- en waterkrachtprojecten in België, Frankrijk en Luxemburg.

Photo de Pierre-Yves Pirlot Pierre-Yves Pirlot Managing Partner

Burgerlijk ingenieur van opleiding, Pierre-Yves is sinds bijna 8 jaar actief op het gebied van energie. Pierre-Yves heeft zijn technische en financiële vaardigheden ontwikkeld in het gebied van de warmtekrachtkoppeling, zonnecellen, biomethaan en biomassa.

Photo de Bruno Dufays Bruno Dufays
PROJECT ANALYST

Afgestudeerd met een Double Master in Management en Finance ontwikkelde Bruno een bijzondere interesse in de financiering van de energietransitie tijdens zijn studie en zijn stage bij een vermogensbeheerder.

Photo de Roos Meijs Roos Meijs
OFFICE MANAGER

Met opleidingen in Office Management en talen, en werkervaring in de vastgoedsector, neemt Roos, Nederlandse van origine, de investeerderscontacten, vertalingen en communicatie voor haar rekening. Ook verzorgt zij de HR en ondersteunt zij bij prospectie.

Onze waarden

Onze waarden zijn de duurzame ontwikkeling en goed economisch beheer.

Onze doelen

Ons doel is om de financiering van de energietransitie te vergemakkelijken via de deeleconomie. Door de financiering van groene projecten middels leningen voor te stellen wensen wij Ecologie en Economie te verzoenen. Het doel is om aan eenieder renderende investeringen voor te stellen en niet om giften te vragen voor economisch niet rendabele projecten.

NEEM CONTACT MET ONS OP!